Všem kamarádům, kamarádkám, fanouškům, fanynkám

AHOJ! Jsem NELLY – úplně normální holka, kterou baví spousta věcí ☺

Bože! Já a mám tu psát o sobě ??? Kde začít? Tak třeba tím, že je to úplně poprvé, co vám takhle píšu. Nebude to dokonalé, nejsem totiž žádná spisovatelka, ale o to nejde. Budu Vám to psát, tak jak to je.

 

Takže konečně ke mně. Je mi 13 let – dokonalá mimoňka posedlá hudbou. Jako každý mám svoje sny, ale ty se nemají prozrazovat, jinak se nesplní. Pssst! Samozřejmě zpívám, kde se dá a do uší si pouštím svoje oblíbené pecky.

Zbožňuju herectví – film i divadlo. Heslo zní: „Kdo nehraje, nevyhraje."

Mám taky ráda sport a nejvíc ze všeho asi lyžování a snowboarding. Jinak se hýbu docela často – běhám, cvičím, abych měla nějakou tu kondičku. ☺

Všechno co dělám, mě prostě baví a snažím si to užívat. Nesmí chybět legrace, mám ráda vtipný lidi a kámoše, co nezkazí žádnou legraci a jsou sami sebou.

Do školy chodím ráda asi tak jako každý jiný v mém věku... baví mě tělocvik, však mám taky sportovní zaměření, ale docela mi jdou i jazyky. Když můžu být doma a nic nedělat, tak je to prostě taky SUPER ! A´HHH!! To sladké lenošení... určitě to znáte... k tomu moje oblíbená kniha Rychlé šípy... DONUT nebo PIZZA mňam... ☺

Na úvod to, myslím, stačí, takže se bavte, užívejte a třeba se uvidíme a nebo se zase ozvu ☺

  • Vytvořeno dne .
  • Změneno dne .
  • Přečteno: 1598