Páni, ten čas ale letí!!!

Úplně jsem se zhrozila, když jsem zjistila kdy naposledy jsem tu psala!?! Tak to musím honem napravit, protože se toho tolik stalo.... Jo, a polepším se! :-) Zalezla jsem si teď do svého fialového pokoje, udělala pohodu a teď už to musí jít samo :-))

 

Co vím jistě a chci úplně nejvíc je PODĚKOVAT všem, co mi fandí a píšou, že se jim líbila vánoční písnička. Takový ohlas ...! Fakt jsem nadšená a mám z toho radost :-)))

Sice jsem nedala o sobě nějaký čas vědět, ale zpívat jsem nepřestala, to vůbec. Naopak, zpívám ještě víc, a proto nějak nestíhám! :-))) Pilně zkoušíme s kapelou nové písničky. Jsou to skvělí kluci, muzikanti a hlavně kamarádi. Užijeme si u toho hóóódně srandy a to musí být! Bez toho to nejde! Točíme i ve studiu a já se už nemůžu dočkat, až budou ty nové písničky hotové. Všichni jsme se opravdu moooc snažili a já teď mám jedinej problém si vybrat jen jednu, ke které natočíme nový klip! A už brzy!!! :-)))

Taky se už těšíte na jaro? Já už ho cítím a nějak na mě leze ta pučící a zelenající se nálada. Všechna roční období mám ráda, ale když už jsem si zimy dost užila - prkno i lyže, tak se vážně už nemužu dočkat teplíčka a sluníčka. Musím taky konečně vyzkoušet nový skateboard, který jsem dostala k Vánocum... to bude jízda...! A taky se nebudeme muset balit do bund, čepic... jupííí .. vytáhneme cool nové outfity. :-)))

Teď je toho přede mnou strašně moc nového, hlavně vystupování s kapelou venku, natáčení klipu a dalších věcí. O všem vás budu informovat a budu ráda, když se někde uvidíme a napíšete mi. Ať je sranda a ať jste happy jak dva grepy :-)))

Mějte se moc fajn!

  • Vytvořeno dne .
  • Změneno dne .
  • Přečteno: 1506