Konečně přišel den D a já se dočkala

Ahojky! Konečně přišel den D a já se dočkala! Po několikaměsíčním zkoušení s kapelou, vybírání nové písničky, nahrávání ve studiu jsem se opravdu nemohla dočkat, až budu natáčet klip.

 

Super, bude to zábava​!?​ Byla, ale taky docela náročný a dlouhý. Připravy začaly už dřiv, musela jsem se domluvit s kámoškou Ally, jestli bude chtít hrát v klipu​..​ Byla jsem moc ráda, když souhlasila. Jezdíme spolu a učíme se na pennyboardu a chodíme spolu do třídy. Do Prahy jsme přijely o den dřív​, protože se druhý den vstávalo hodně brzy​. Docela jsme si ​zbytek dne ​ještě ​užily, i když celý den lilo jako z konve a nemohly jsme jezdit venku na peníku. A tak byl jiný program, šly jsme do studia, couraly jen tak po obchoďáku, no couraly ...., spíš bych to nazvala jinak... a nakonec ​jsme ​šly do kina na film Ladíme 2. M​ě​ly jsme jít brzo spát, protože byl ráno budíček v 6:00!!!! Samozřejmě se nám to ​ale ​nepovedlo a o to horší bylo vstávání. Vzbudila jsem se do pošmourného rána, ale hlavn​ě,​ ​ž​e nepršelo.

Na plánu ​bylo ​hned od rána natáčení ve skateparku. Sezn​á​mila jsem se ​se ​super skejťákem ​a profíkem ​Tomášem ​Svobodou​, který umí vážně skvělé kousky. ​

Venku byla sice trochu zima, ale pak až do večera nám bylo spíš horko. Celý den v obcho​ďáku​! Hlavní natáčeni bylo v cool obchodé Ta​l​ly Wei​j​l​ v Centru Černý Most​, kde ráda nakupuju. ​Celý den jen sam​ý​ převlíkání​ a ​líčení, vzduchem lítaly hadřiky a obchodem občas z​az​něla moje písnička. Bylo to hodn​ě​ dlouhý​, ale všechno jsme​ stihli​.​ ​K​ončilo se po 21:00 hodině a na vśech byla znát únava. Moc ale ​chci ​v​š​em podě​kovat, všichni trpělivě čekali a byli užasní.

Takže brzy bude klip k nové písničce na světě. Buďte ​pak ​první, kdo ho uvidí​..​.

Mějte se bááájo

  • Vytvořeno dne .
  • Změneno dne .
  • Přečteno: 2076