Konec prázdnin

Ahooooj všichni!

No, abych pravdu řekla, při tomhle krásným počasí mi to ani nepŕipadá, že zítra jdu do školy! Popravdě se mi vůbec nechce, ale neznám nikoho komu se chce.

 

Jenže já jdu do devítky, poslední rok na základce! Nějak se to vśechno zrychluje a nic s tím nenadělám. Prázdniny jsem si vážně užila, byly to ty nejkrásnější prázdniny jaké jsem snad mohla mít. Byla jsem na dvou táborech, jeden byl zaměřený na herectví a zpívání, druhý spíš relax :) Taky jsem se zdokonalovala v angličtině. Doufám, že jste toho taky tolik zažili, poznali nové lidi, nová místa... až je mi smutno, že některé nové přátele dlouho neuvidím, nebo třeba nikdy, protože bydlí hodně daleko, ale kdo ví :) Taky jsem nezahálela a zpívala, zkoušeli jsme s kapelou a vystupovali. No bylo to hóóódně super a užitý a těším se na další koncerty. Chystám nové písničky, tak se občas mrkněte na můj facebook. 

Takže 1. září s chutí do toho, i když ode mě to sedí a hlavně vykročte tou správnou nohou, nikdy nevím jestli to má být pravá nebo levá. Mějte se prostě co nejlíp a fajnově :)

  • Vytvořeno dne .
  • Změneno dne .
  • Přečteno: 2756