Přípravy na natáčení nového českého filmu a první střípky z natáčení

Pracovní název filmu je Špunti na vodě a myslím, že se máte na co těšit. Bude to rodinná komedie o tom, jak to dopadne, když si tatínkové vezmou své děti a vyrazí s nimi na vodu...

Nebudu ale předbíhat.

Než jsem dostala roli...

Celé to začalo pozváním na casting. Nesmí vás svázat tréma, spíš je dobré být přirozená a pak je důležité, jestli se hodíte typově. Pokud ano, tak od toho jsou kamerové zkoušky a probíhá několik kol, než se dozvíte výsledek. A tak čekáte a čekáte, jestli Vás vyberou. Pak ale přijde obrovská radost, když to vyjde. Super ono to vyšlo!

A rozběhne se kolotoč příprav. Přijde den, kdy si všichni herci musí vyzkoušet kostýmy, ve kterých budou ve filmu hrát. Tak tady to bylo docela jednoduchý – plavky, tričko, kraťasy a můžeme vyplout. Domlouvají se natáčecí termíny, dostanete scénář a už se těšíte na první klapku. Ta padla 15. června a natáčení skončí 10. srpna. První den nám celý propršel, ale co se dá dělat, větru a dešti neporučí ani pan režisér Chlumský. Aspoň jsme se mohli všichni seznámit. A že těch špuntů ve filmu bude! Jsou to malí neposedové a je jich všude plno. Takže si to užíváme, spíš je to takový vodácký tábor, moc nás to baví a od teď dokonce i svítí sluníčko.

Na který den ale určitě nezapomenu, když jsme natáčeli akční scény - cvaknutí v peřejích. Naštěstí na vodu jezdím, takže to pro mě nebylo nové, ale pro některé moje filmové sestřenky a bratránky to byla první zkušenost. Zážitek bylo i natáčení přes noc. Sice jsme už kolem 3 hodiny padali všichni únavou, spali ve stoje, ale teď na to ráda vzpomínám a často o tom vypravuju.

V hlavních rolích tatínků se představí Jiří Langmajer (můj filmový tatínek), Pavel Liška a Hynek Čermák (strýčkové) a jsou všichni tři opravdu bezva.

Zase vám o tom někdy napíšu.

Posílám z natáčení na vodě všem velké AHÓÓÓÓJ !

IMG 3881

IMG 3903

IMG 3904

  • Vytvořeno dne .
  • Změneno dne .
  • Přečteno: 1849